Cuplu de spioni: Brad Pitt şi Marion Cotillard, primele imagini din "Five Seconds of Silence" - VIDEO

Brad Pitt şi Marion Cotillard vor forma un cuplu de spioni prinşi în enigmatica reţea de persoane incognito ce apără secrete de stat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în thrillerul romantic "Five Seconds of Silence", informează 20minutes.fr.

1566 afișări
Imaginea articolului Cuplu de spioni: Brad Pitt şi Marion Cotillard, primele imagini din "Five Seconds of Silence" - VIDEO

Cuplu de spioni: Brad Pitt şi Marion Cotillard, primele imagini din "Five Seconds of Silence" (Imagine: Captura video)

Brad Pitt şi Marion Cotillard se află în prezent pe platourile de filmare pentru "Five Seconds of Silence" la Londra. Filmul va fi regizat de Robert Zemeckis.

În fotografiile şterpelite de jurnalişti şi dezvăluite publicului, cei doi actori se plimbă pe stradă, iar Marion împinge un cărucior în care se află bebeluşul lor. Starurile hollywoodiene poartă costume de epocă, pentru că filmul se petrece în anii '40, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Thriller-ul romantic "Five Seconds of Silence" are programată premiera în Statele Unite pe 23 noiembrie. Actorii Lizzy Caplan şi Jared Harris se află, de asemenea, în distribuţia filmului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici