De ce poartă Salma Hayek articole vestimentare din piele pe covorul roşu - FOTO

Actriţa Salma Hayek a dezvăluit motivul pentru care poartă articole vestimentare din piele pe covorul roşu.

5255 afișări
Imaginea articolului De ce poartă Salma Hayek articole vestimentare din piele pe covorul roşu - FOTO

Salma Hayek (Imagine: Hepta)

Actriţa în vârstă de 47 de ani a dezvăluit că se îmbracă astfel pentru a-l impresiona pe soţul ei - cu care are o fiică, Valentina, în vârstă de cinci ani -, întrucât îşi doreşte ca Francois-Henri Pinault să se simtă atras de ea, informează femalefirst.co.uk.

"De fapt, port multe articole din piele pe covorul roşu. Soţul meu adoră când le port", a declarat Salma Hayek într-un interviu acordat revistei InStyle.

"Nu sunt cu adevărat o pasionată de modă. Însă am gust. Reuşesc să mă descurc bine din acest punct de vedere, însă multe dintre eforturile pe care le fac sunt pentru soţul meu, pentru că vreau ca el să se simtă atras de mine", a adăugat actriţa.

Salma Hayek spune că se simte flatată atunci când oamenii spun că este o femeie frumoasă, însă ea nu pune aspectul fizic pe primul loc în lista ei de priorităţi, pentru că este de părere că persoana ei reprezintă mult mai mult decât "o faţă frumoasă".

"Ştiu că oamenii au spus mereu că sunt frumoasă, dar eu nu am încercat niciodată să fiu cât mai frumoasă. Aş putea face multe exerciţii fizice sau aş putea să nu mai mănânc desert. Sau să nu mai beau alcool. Aş putea face eforturi mai mari. Însă nu cred că prioritatea mea în viaţă a fost aspectul fizic. Există un mic spirit rebel în mine. Persoana mea reprezintă mai mult decât o faţă frumoasă", a adăugat actriţa.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

Actriţa americană de origine mexicană a putut fi văzută recent în cel mai recent film al regizorului Oliver Stone, "Brutele/ Savages", alături de John Travolta, Benicio Del Toro şi Taylor Kitsch. Filmul va fi lansat în România pe 28 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici