Video Decizia luată de chefi din toată lumea, după cutremurul din Italia / Jamie Oliver găteşte o reţetă locală şi va dona o parte din venituri Crucii Roşii din regiune - VIDEO

Chefi din întreaga lumea, printre care Jamie Oliver, Carlo Cracco, Antonello Colonna sau Davide Oldani, vor pregăti în restaurantele lor preparatul simbol din Amatrice, pentru a ajuta la strângerea de fonduri ce vor fi donate victimelor devastatorului cutremur din Italia, informează GustArte.

909 afișări

Amatrice, bijuterie medievală a Italiei, era cunoscut în toată lumea datorită spaghetelor all'Amatriciana. La sfârşitul acestei săptămâni trebuia să aibă loc unul dintre cele mai aşteptate festivaluri culinare din peninsulă, motiv pentru care în oraş se aflau mulţi turişti, anunţă GustArte.

Peste 600 de restaurante vor introduce acum în meniuri pastele all'Amatriciana şi vor dona câte doi euro pentru fiecare porţie vândută.

 
Banii vor merge la Crucea Roşie din Italia, anunţă Paul Bell, un blogger din Roma, implicat în această campanie umanitară, potrivit CNN.

"Ideea s-a născut din dorinţa de a-i ajuta pe cei afectaţi de cutremure", explică Bell.

Citeşte continuarea pe GustArte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici