Dezvăluiri despre relaţia lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky: Cum o caracteriza Hillary Clinton pe amanta soţului ei

Hillary Clinton a descris-o pe Monica Lewinsky drept "o persoană narcisistă prostuţă" după ce funcţionara de la Casa Albă a avut o relaţie amoroasă cu soţul ei, fostul preşedinte SUA Bill Clinton, conform unor documente citate de site-ul conservator The Washington Free Bacon.

18042 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri despre relaţia lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky: Cum o caracteriza Hillary Clinton pe amanta soţului ei

Bill Clinton si Monica Lewinsky (Imagine: showbizdaily.net)

"A fost o scăpare, dar Hillary spune că soţul afirmă, credibil, că a încercat să termine această relaţie, a încercat să se distanţeze, a încercat să facă faţă unei persoane narcisiste prostuţe; dar a fost dincolo de controlul lui", a scris Diane Blair, o prietenă între timp decedată a familiei Clinton.

Memoriile Dianei Blair sunt la Universitatea din Arkansas, unde a predat Ştiinţe Politice.

Hillary Clinton i-a sugerat Dianei Blair că Bill Clinton a avut relaţia cu Monica Lewinsky după o serie de probleme, precum moartea părinţilor preşedintelui şi a unui prieten Vince Foster. "În plus, au fost forţele urâte care au încercat să inventeze lucruri rele despre ei", explica Diane Blair.

Dezvăluirile au fost făcute în contextul speculaţiilor că Hillary Clinton va intra din nou în cursa pentru Casa Albă.

CNN notează că memoriile Dianei Blair sunt disponibile din anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici