Divorţul Angelinei de Brad Pitt ar fi fost iminent: Actriţa închiriase o casă înainte de separare

Angelina Jolie se gândea de mai multă vreme la divorţul iminent de Brad Pitt, speculează presa, după ce o sursă apropiată de Jolie a dezvăluit că actriţa a închiriat o locuinţă cu 95.000 dolari pe lună pentru a avea unde să stea împreună cu cei şase copii, relatează contactmusic.com.

3432 afișări
Imaginea articolului Divorţul Angelinei de Brad Pitt ar fi fost iminent: Actriţa închiriase o casă înainte de separare

Divorţul Angelinei de Brad Pitt ar fi fost iminent: Actriţa închiriase o casă înainte de separare (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

O sursă anonimă a declarat pentru US Weekly că e vorba de "o casă cu 5 dormitoare, de 4,400 de metri pătraţi, un imobil cu un drum privat care duce către plajă". Casa are, de asemenea, o piscină încălzită în stil lagună, vedere la ocean, cameră de media, spaţiu în care este amenajată o sală de proiecţii şi o scenă pentru teatru, bucătărie gourmet, o casă de oaspeţi separată cu dormitor, baie, sală de gimnastică, terase spaţioase, cu vedere la ocean, şi spaţiu de luat masa, dar şi spaţiu pentru activităţi de divertisment".

Vestea vine după ce Jolie a înaintat actele de divorţ de Pitt, pe 19 septembrie, după o altercaţie ce s-a petrecut în timpul zborului cu avionul privat al cuplului, o ceartă în care Brad Pitt ar fi reacţionat agresiv în faţa copiilor.

Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, a depus actele de divorţ luni (19 septembrie), invocând ca motiv al separării diferenţele ireconciliabile dintre ea şi fostul său consort.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici