Drama politică "House of Cards" va continua cu al treilea sezon pe platforma online Netflix - VIDEO

Drama politică "House of cards", cu Kevin Spacey şi Robin Wright în rolurile principale, va continua cu un al treilea sezon pe platforma online Netflix, au anunţat, marţi, producătorii acestui serial.

348 afișări
Imaginea articolului Drama politică "House of Cards" va continua cu al treilea sezon pe platforma online Netflix - VIDEO

Drama politică "House of Cards" va continua cu al treilea sezon pe platforma online Netflix - VIDEO (Imagine: captură video)

Netflix a comandat încă un sezon companiei Media Rights Capital, studioul independent care produce acest serial despre intrigile politice de la Washington, potrivit unui reprezentant al producătorilor.

Al doilea sezon al acestui serial, cu Kevin Spacey, care joacă rolul nemilosului politician Francis Underwood, reprezentantul statului Carolina de Sud în Congresul american, şi Robin Wright, care a câştigat un Glob de Aur în 2014 interpretând-o pe soţia personajului jucat de Spacey, la fel de ambiţioasă ca şi acesta, va avea premiera pe Netflix pe 14 februarie.

Toate cele 13 episoade vor fi disponibile începând de la acea dată pe această platformă video online contra unei taxe.

"House of Cards" a intrat în istoria televiziunii americane, anul trecut, după ce a câştigat trei premii Primetime Emmy, inclusiv unul pentru regizorul David Fincher la categoria "cel mai bun regizor pentru un serial-dramă".

Netflix a devenit prima companie exclusiv online care câştigă aceste premii prestigioase. Kevin Spacey şi Robin Wright au fost şi ei nominalizaţi la Primetime Emmy pentru rolurile din acest serial.

Pătrunderea platformei Netflix în domeniul conţinuturilor originale şi popularitatea de care se bucură serialele sale, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black", au remodelat industria televiziunii şi felul în care consumatorii privesc producţii de divertisment.

"House of Cards" are la bază o carte omonimă şi o miniserie BBC cu acelaşi titlu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici