Ducesa de Cambridge a făcut publice imagini inedite cu prinţesa Charlotte, fiica sa şi a lui William - GALERIE FOTO

Duminică după amiază, Casa Regală Britanică a făcut publice, pe pagina de Facebook The Royal Family, o serie de imagini care o surprind pe prinţesa Charlotte, fiica cuplului regal britanic, prinţul William, şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, fotografiile fiind făcute de însăşi Kate Middleton.

5022 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge a făcut publice imagini inedite cu prinţesa Charlotte, fiica sa şi a lui William - GALERIE FOTO

Ducesa de Cambridge a făcut publice imagini inedite cu prinţesa Charlotte, fiica sa şi a lui William - GALERIE FOTO

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să vă împărtăşească noi imagini cu Prinţesa Charlotte.

Ducesa a făcut aceste fotografii ale fiicei sale în aprilie, la casa lor din Norfolk. Ducele şi Ducesa sunt extrem de bucuroşi să vă împărtăşească aceste momente importante de familie, înainte împlinirii vârstei de un an a fiicei lor. Sperăm ca toată lumea să se bucure de aceste imagini minunate în aceeaşi măsură în care ne bucurăm şi noi.”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Familiei Regale britanice.

Prinţesa Charlotte de Cambridge (Charlotte Elizabeth Diana), s-a născut pe 2 mai 2015 în Londra. Neapoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ea este a patra în ordina succesiunii la tronul britanic, precum şi la tronurile a altor 15 regate din Commonwealth, precedată de bunicul său Charles, prinţul de Wales, tatăl său William, duce de Cambridge şi de fratele ei mai mare, prinţul George de Cambridge.

Prinţul George de Cambridge (George Alexander Louis) s-a născut pe 22 iulie 2013, în Londra şi este treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al doilea în ordinea de succesiune la tron, şi Kate Middleton s-au cunoscut în septembrie 2001, la Universitatea St. Andrews din Scoţia, unde erau amândoi studenţi.

În Scoţia, Kate l-a convins pe William să nu părăsească universitatea, unde el urma, ca şi ea, cursuri de istoria artei, însă fără prea mare tragere de inimă. Ea l-a convins să rămână şi să opteze în schimb pentru cursurile de geografie.

În iunie 2003, William le-a spus jurnaliştilor că nu are "o iubită constantă", într-o perioadă în care Kate avea o relaţie cu altcineva.

De Crăciun, în acelaşi an, au apărut speculaţii potrivit cărora cei doi formează un cuplu. Atunci când au fost fotografiaţi în timpul unei vacanţe de schi, în martie 2004, reprezentanţii palatului Buckingham nu au negat.

În aprilie 2007, purtătorul de cuvânt al palatului regal a confirmat că cei doi s-au despărţit. Câteva fotografii îl prezentau pe William participând la petreceri în compania altor femei.

Câteva luni mai târziu, cei doi se împacă şi se mută împreună, într-o perioadă în care William a început să lucreze la o bază pe care Royal Air Force o deţine în Ţara Galilor.

Cu ocazia unei vacanţe în Kenya, în octombrie 2010, prinţul a cerut-o pe Kate în căsătorie şi i-a oferit inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria lor grandioasă, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, o lume fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici