Eminem sugerează că a avut o relaţie sentimentală cu Rihanna

Rapperul Eminem sugerează în versurile unei noi piese că ar fi avut o relaţie sentimentală cu artista Rihanna, alături de care a lansat, în 2010, piesa "Love the Way You Lie".

661 afișări
Imaginea articolului Eminem sugerează că a avut o relaţie sentimentală cu Rihanna

Eminem sugerează că ar fi avut o relaţie sentimentală cu Rihanna (Imagine: Hepta)

Eminem sugerează în versurile piesei "Shady Xv" că el şi Rihanna au fost mai mult decât prieteni şi colaboratori. În noul cântec, cântăreţul spune că Rihanna îl numeşte Pinocchio, pentru că artistei îi place "cum minte", informează contactmusic.com.

Versul este o referinţă la cântecul "Love the Way You Lie", la care Eminem a colaborat cu Rihanna, în 2010, asigurând partea de rap.

Cântecul "Shady Xv" continuă cu versul "(She) sits on my face and waits for my nose to grow" ("Stă aşezată pe faţa mea şi aşteaptă să-mi crească nasul", n.r.).

Eminem, în vârstă de 42 de ani, este cunoscut pentru obiceiul de a scrie versuri provocatoare despre vedetele femine ale industriei muzicale. Melodii lansate anterior conţin referinţe mai puţin măgulitoare la artista Iggy Azalea, iar într-un cântec spune că ar lovi-o cu pumnul în faţă pe cântăreaţa Lana del Rey.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, opt albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

Cel mai recent album se intitulează "Shady XV" şi a fost lansat pe 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici