Eveniment în industria modei: Naomi Campbell a făcut senzaţie la prezentarea unei colecţii masculine - VIDEO

Top-modelul britanic Naomi Campbell, în vârstă de 45 de ani, a impresionat încă o dată pe podiumul de defilare şi a fost vedeta unei prezentări de modă, vineri seară, la Paris, ocazionată de lansarea oficială a colecţiei masculine de primăvară-vară a casei Givenchy, informează dailymail.co.uk.

368 afișări
Imaginea articolului Eveniment în industria modei: Naomi Campbell a făcut senzaţie la prezentarea unei colecţii masculine - VIDEO

Naomi Campbell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ultimii ani, anumite modele masculine au început să defileze pe podium la prezentarea unor colecţii feminine, iar unele dintre manechinele de sex feminin prezintă uneori colecţii masculine, afirmă site-ul purepeople.fr. Anumiţi creatori de modă, precum Jean Paul Gaultier, mizează pe colecţii vestimentare androgine, iar alţii, precum Riccardo Tisci, directorul de creaţie al casei Givenchy, fac senzaţie prin introducerea în colecţiile lor masculine a unor articole vestimentare pur feminine.

De această dată, cu ocazia prezentării oficiale a noii colecţii masculine de primăvară-vară 2016 a casei Givenchy, organizată la Săptămâna Modei Masculine de la Paris, Riccardo Tisci a apelat şi la unele dintre cele mai apreciate manechine feminine din moda actuală.

Vineri seară, la Petite Halle aux Chevaux din Paris, casa Givenchy şi-a prezentat colecţia masculină pentru sezonul următor. A fost însă o prezentare ale cărei vedete au fost femei: Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Irina Shayk şi Joan Smalls, care au urcat pe podiumul de prezentare şi au defilat umăr la umăr alături de modele masculine. Însă, ca şi cum această tânără generaţie de top-modele nu ar fi fost suficientă, Riccardo Tisci a invitat şi o veritabilă legendă a modei, modelul britanic Naomi Campbell.

Vedeta britanică, în vârstă de 45 de ani, care a defilat pentru cele mai mari case de modă din lume încă de la sfârşitul anilor 1980, a purtat, vineri seară, unul dintre cele mai îndrăzneţe articole vestimentare din noua colecţie Givenchy: un slip negru, asortat cu o vestă în dungi, numeroase coliere supradimensionate şi o pereche de cizme înalte realizate dintr-o piele neagră şi foarte fină.

Apariţia ei senzaţională i-a încântat pe criticii din industria modei, dar şi pe spectatorii prezenţi la eveniment, în rândul cărora s-au aflat cântăreaţa rock Courtney Love şi vedeta de reality-show Kris Jenner.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici