Francezii, învinşi. Cine sunt cei mai buni degustători de vinuri din lume

China a învins Franţa în cadrul unei prestigioase competiţii de degustări de vinuri, organizată de o revistă franceză.

2956 afișări
Imaginea articolului Francezii, învinşi. Cine sunt cei mai buni degustători de vinuri din lume

Francezii, învinşi. Cine sunt cei mai buni degustători de vinuri din lume

Echipa chineză, formată din Liu Chunxia, Tze Chien Chen, Xi Chen şi Xianchen Ma, a triumfat sâmbătă în cadrul evenimentului La Revue du vin de France de la Chateau du Galoupet. Franţa s-a clasat pe locul doi, iar SUA au completat podiumul, scrie Gustarte.ro.

Câştigătoarea de anul trecut, Spania, abia a prins locul 10, potrivit finedininglovers.com.

21 de echipe s-au înscris în competiţia care a presupus degustarea a 12 vinuri din diferite zone ale lumii şi identificarea soiurilor de struguri, a ţării de provenienţă, a producătorului, numelui şi anului în care fost făcut vinul.

Franţa rămâne însă cel mai mare producător de vinuri din lume, după volum.

Sursa: http://bit.ly/2eryivU

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici