Gala premiilor Oscar 2016, difuzată în exclusivitate, în România, la Digi 24 şi Digi Film

Ediţia din acest an a galei premiilor Oscar, care se va desfăşura pe 28 februarie, la Los Angeles, va fi difuzată, în direct, de televiziunile Digi 24 şi Digi Film, deţinute de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

176 afișări
Imaginea articolului Gala premiilor Oscar 2016, difuzată în exclusivitate, în România, la Digi 24 şi Digi Film

Gala premiilor Oscar 2016, difuzată în exclusivitate, în România, la Digi 24 şi Digi Film

Cele mai importante figuri ale cinematografiei internaţionale se vor afla, pe 28 februarie, pe covorul roşu din faţa Dolby Theatre din Hollywood. Acesta găzduieşte cea de-a 88-a ediţie a unora dintre cele mai importante premii ale industriei filmului, Oscarurile. Ediţia din acest an a premiilor Oscar va fi prezentată de Chris Rock.

Pe 14 ianuarie, la ora 15:30, Digi 24 şi Digi Film vor difuza, în direct de la Los Angeles, anunţarea nominalizărilor la premiile Oscar 2016, informează RCS&RDS.

Totodată, gala premiilor Oscar, ajunsă de cea de-a 88 a ediţie, va fi transmisă în direct de la Los Angeles, pe 28 februarie. Sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi gala prezentată de Chris Rock vor fi difuzate, în direct, pe Digi 24 şi Digi Film, de la ora 01:20 şi până în jurul orei 06.00, ora României. Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta cele mai importante momente ale serii, din studioul Digi 24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici