Game of Thrones Spoiler Alert. Ce se întâmplă cu Jon Snow când Melisandre se roagă Lordului Luminii

Jon Snow ar fi înviat în sfârşit, după luni de speculaţii, spoilere şi frânturi de adevăr. Resurecţia lui Jon Snow s-a petrecut exact aşa cum şi-au închipuit fanii cărţilor şi serialul "Game of Thrones": Melisandre a închinat rugăciuni lui R'hllor, Lordului Luminii şi Jon Snow a deschis ochii.

8354 afișări
Imaginea articolului Game of Thrones Spoiler Alert. Ce se întâmplă cu Jon Snow când Melisandre se roagă Lordului Luminii

Game of Thrones Spoiler Alert. Ce se întâmplă cu Jon Snow când Melisandre se roagă Lordului Luminii (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Cel de-al doilea episod al sezonului VI din "Game of Throne" a fost nebunesc, scriu jurnaliştii de la Huffington Post: Bran s-a întors şi spectatorii l-au văzut pe Ned împreună cu fraţii săi, Benjen and Lyanna, într-o secvenţă de flashback. Totodată, fanii serialului au putut întrezări secvenţe din misterioasa istorie din trecut a lui Hodor.

Ticălosul Ramsay şi-a ucis tatăl, pe Roose Bolton, pe soţia lui Roose, Walda şi pe fratele său vitreg nou-născut. În Insulele de Fier, unchiul lui Theron, Euron Greyjoy şi-a făcut apariţia. Greyjoy l-a omorât pe Balon, tatăl lui Theron.

Tyrion a descătuşat dragonii lui Daenerys.

Toată această ţesătură de intrigi a condus către punctul culminant aşteptat cu răsuflarea tăiată de fani: În ultimele minute ale episodului, Davos a convins-o pe Melisandre să încerce să-l readucă pe Jon Snow la viaţă. Melisandre i-a curăţat rănile lui Snow, i-a tăiat şi primenit părul, a rostit câteva cuvinte incantatorii şi...Abracadabra! Snow a deschis ochii şi a suspinat adânc.

Cel de-al doilea episod complet din serialul "Game of Thrones", a fost difuzat pe HBO, conform programului canalului de televiziune, duminică 1 mai la ora 4:00, şi va fi redifuzat luni, 2 mai, la ora 20:00.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici