Guy Ritchie revine pe marile ecrane din România, vineri, cu "Agentul de la U.N.C.L.E" - FOTO

Filmul "Agentul de la U.N.C.L.E", cea mai recentă peliculă regizată de Guy Ritchie, va avea premiera pe marile ecrane din România vineri.

276 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie revine pe marile ecrane din România, vineri, cu "Agentul de la U.N.C.L.E" - FOTO

Guy Ritchie revine pe marile ecrane din România, vineri, cu "Agentul de la U.N.C.L.E"

Actorul Henry Cavill (cunoscut din "Man of Steel: Eroul") îl interpretează pe charismaticul Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer ("Reţeaua de socializare") devine rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin, în producţia Warner Bros. Pictures "Agentul de la U.N.C.L.E.", un film regizat de Guy Ritchie şi inspirat din popularul serial difuzat în 1960, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Plasat la începutul anilor '60, în plin Război Rece, "Agentul de la U.N.C.L.E." evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.

Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander ("Anna Karenina"), Elizabeth Debicki ("Marele Gatsby"), Jared Harris ("Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor") şi Hugh Grant, în rolul lui Waverly.

Scenariul a fost scris de Guy Ritchie şi Lionel Wigram, care au colaborat la revitalizarea detectivului clasic Sherlock Holmes în două filme de succes. Povestea le aparţine lui Jeff Kleeman şi David Campbell Wilson, alături de Guy Ritchie şi Lionel Wogham, pornind de la serialul de televiziune cu acelaşi nume.

John Davis ("Cronici"), Steve Clark-Hall ("RocknRolla" şi cele două filme cu Sherlock Holmes), Lionel Wigram şi Guy Ritchie au produs acest film, cu David Dobkin care a fost producător executiv.

Echipa de creaţie a lui Ritchie i-a inclus pe directorul de imagine John Mathieson, de două ori nominalizat la premiile Oscar ("Fantoma de la operă" şi "Gladiatorul"), scenograful Oliver Scholl ("Jumper: oriunde, oricum" şi "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp"), editorul James Herbert (filmele "Sherlock Holmes" şi "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp"), creatoarea de costume Joanna Johnston, nominalizată la premiul Oscar ("Lincoln") şi compozitorul Daniel Pemberton ("Avocatul").

"Agentul de la U.N.C.L.E." va avea premiera în România, vineri,în cinematografele din toată ţara, în IMAX şi 4DX.

Un film prezentat de Warner Bros. Pictures, o producţie Ritchie/Wigram şi Davis Entertainment, "Agentul de la U.N.C.L.E." este distribuit la nivel mondial de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici