HBO,un nou teaser pentru "Game of Thrones": Întoarcerea lui Bran Stark, răzbunarea lui Ramsay, dragonii - VIDEO/FOTO

Fenomentul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor"continuă. Proaspăt imersaţi în primul episod al sezonului al VI-lea al serialului intens, HBO a lansat un nou teaser despre episodul al doilea, dezvăluind ce ar putea urma, promiţând schimbări dramatice de situaţie.

5313 afișări
Imaginea articolului HBO,un nou teaser pentru "Game of Thrones": Întoarcerea lui Bran Stark, răzbunarea lui Ramsay, dragonii - VIDEO/FOTO

HBO,un nou teaser pentru "Game of Thrones": Întoarcerea lui Bran Stark, răzbunarea lui Ramsay, dragonii

Cel de-al doilea episod complet din serialul "Game of Thrones", va fi difuzat pe HBO, conform programului canalului de televiziune, duminică 1 mai la ora 4:00, şi luni, 2 mai, la ora 20:00.

Dacă în primul episod al sezonului VI, Ramsay Bolton, fiul bastard al Lordului Roose Bolton, recent recunoscut ca urmaş, şi moştenitor legitim al Winterfell-ului din Nord, pare a fi extrem de mânios că şi-a ratat şansa de a realiza alianţe potenţiale în Nord, în cel de-al doilea, plănuieşte să cucerească printr-un atac-surpriză Castle Black, în dorinţa de a o readuce pe Sansa Stark, cea care a fost siluită să se căsătorească cu el, la Winterfell.

Între timp, Arya, încă oarbă, îşi adună puterile pentru a face faţă provocărilor dure al reeducării sale, iar Bran Stark, se va întoarce şi el în cel de-al doilea episod, după o îndelungată absenţă, ultima sa apariţie fiind la finalul sezonului IV.

Pe de altă parte, în al doilea epsiod intitluat „Home”, Cersei întâmpină rezistenţa ostaşilor care au primit ordine stricte din partea Regelui Tommen, fiul său, iar Tyrion Lannister face cunoştinţă cu focul mistuitor al dragonilor.

HBO a mai lansat un scurt sinopsis al următoarelor două episoade ale sezonului, spre încântarea împătimiţilor de Game of Thrones, precizează The Telegraph.

 

Sezonul al VI-lea, episodul doi: „Home”

Bran (Isaac Hempstead Wright) se antrenează alături de Corbul cu Trei Ochi (Max von Sydow). În Debarcaderul Regelui, Jaime lannister (Nikolaj Coster-Waldau) îl sfătuieşte pe Tommen (Dean-Charles Chapman). Tyrion (Peter Dinklage) este în căutarea veştilor bune, dar trebuie să se descurce singur. La Castle Black, Rondul de Noapte îl sprijină pe Thorne (Owen Teale). Ramsay Bolton (Iwan Rheon) alcătuieşte un plan, iar Balon Greyjoy (Patrick Malahide) are în vedere alte propuneri.

Ce s-ar putea întâmpla

Mult aşteptata reîntoarcere a lui Bran, care şi-a antrenat darurile sale supranaturale cu misteriorul Corb cu Trei Ochi, ar putea oferi spectatorilor acces la viziunile sale - pesemne chiar la nişte amintiri revelatoare din trecut. Conflictul va fi unul complet la Castle Black iar Davos Seaworth (Liam Cunningham) şi mica sa trupă de ostaşi loiali s-ar putea duela cu Fraţii Rondului de Noapte.

Sezonul al VI-lea, episodul trei: „Oathbreaker”

Daenerys (Emilia Clarke) face cunoştinţă cu viitorul său, Bran cu trecutul. Tommen îl confruntă pe preotul High Sparrow (Jonathan Pryce). Arya (Maisie Williams) se antrenează pentru a deveni Nimeni. Varys (Conleth Hill) primeşte un răspuns, Ramsay o surpiză.

Daenerys va merge în Vaes Dothrak în locul unde trăiesc văduvele Khaleesi. Se cunoaşte deja intenţia lui Khal Moro de a o duce acolo pe Daenerys Targaryen, Regina Dragonilor. În privinţa surprizei lui Ramsay, este încă neclar dacă o va captura din nou pe Sansa Stark sau dacă îşi va alege o nouă Regină a Nordului.

Pe de altă parte, Bran Stark va fi cuprins de viziuni/ amintiri. Au fost deja selectaţi actorii care vor juca versiunile din tinereţe ale tatălui lui Bran, Eddard Stark - şi noi elemente-cheie din faptele care s-au petrecut în apropierea Turnului Bucuriei.

Fanii cărţilor lui George RR Martin cunosc faptul că Turnul este locul în care Eddard s-a întâlnit ultima oară cu sora sa Lyanna, cu puţin timp înainte de moartea sa...iar cei pasionaţi de "teoriile paternităţii lui Jon Snow" ştiu cât de importante pot fi aceste dezvăluiri.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici