IMAGINI AMUZANTE: Cum reacţionează un pisoi şi un arici când se văd pentru prima dată - VIDEO

Un pui de pisică şi unul de arici se întâlnesc pentru prima dată, momentul fiind filmat de proprietarii celor două animale. Filmuleţul cu cei doi protagonişti a fost încărcat pe platforma Youtube şi a reuşit să adune peste trei milioane de vizualizări

6855 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE: Cum reacţionează un pisoi şi un arici când se văd pentru prima dată - VIDEO

IMAGINI AMUZANTE: Cum reacţionează un pisoi şi un arici când se văd pentru prima dată

Filmuleţul în care ariciul Harly şi pisoiul Loki se întâlnesc pentru prima dată a stârnit o adevărată isterie pe Youtube, milioane de persoane fiind înduioşate de întâlnirea celor două animale. 

La început atât Harly cât şi Loki par destul de timizi văzând pentru prima dată cum arată o altă specie decât cea cu care sunt ei obişnuiţi. Ceva mai curajos pare a fi Loki. Pisoiul se apropie cu grijă de micuţul arici şi îi dă târcoale acestuia, încercând să îşi dea seama ce fel de creatură minusculă şi ciudată are în faţa ochilor, notează Huffington Post.  

La un moment dat, pisoiul se apropie decis de cutia ariciului şi încearcă să îl atingă pe acesta, însă îşi retrage imediat membrele în momentul în care realizează că ţepii ariciului sunt de fapt o mică ameninţare.

Încărcat pe data de 29 ianuarie 2013 pe Youtube, filmuleţul cu Loki şi Harly a fost vizionat de 3.000.000 de utilizatori din toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici