INCREDIBIL. Un bărbat s-a luptat cu un cangur pentru a-şi salva câinele

Există multe bătălii bizare în lumea animalelor. Acest filmuleţ ilustrează una din cele mai ciudate astfel de bătălii. Un bărbat din Australia a surpins un cangurul încercând să-i stranguleze câinele, scriu cei de la Huffington Post.

4031 afișări
Imaginea articolului INCREDIBIL. Un bărbat s-a luptat cu un cangur pentru a-şi salva câinele

INCREDIBIL. Un bărbat s-a luptat cu un cangur pentru a-şi salva câinele (Imagine: Mediafax Foto)

„Păi nu suntem foarte siguri ce se întâmplă aici, dar cangurul ţine câinele nu invers“  spune un bărbat care narează video-ul.

Cangurul se opreşte în momentul în care vede bărbatul şi se îndreaptă spre acesta. Bărbatul îl întâmpină cu un pumn. Cangurul stă nemişcat câteva secunde după care pleacă de la locul faptei.

via GIPHY

 

Cangurii sunt nişte creaturi foarte puternice care pot să fie periculoase pentru oameni sau alte animale.

Există o serie de sfaturi despre ce ar trebui să faci dacă te întâlneşti cu un cangur agresiv. Departamentul australian de protecţie a mediului şi patrimoniului din Queensland spune: „Să-te întorci cu spatele şi să fugi s-ar putea să fie foarte periculos, având în vedere că un mascul te poate cu ajunge cu uşurinţă şi să te lovească imediat. Trebuie să te întorci pe o parte şi să-ţi protejezi tot corpul cu braţele şi să-ţi ţii capul cât de departe de animal posibil ca să minimalizezi riscul de a fi zgâriat pe faţă.“

Filmarea are peste 3,6 milioane de vizualizări.   

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici