INTERVIU Fly Project: Pierdem momente fericite pentru a ne face meseria şi a fi pe scenă. Muzica e prioritate - FOTO

Trupa Fly Project (Tudor Ionescu & Dan Denes) a lansat o nouă piesă în această toamnă,"Butterfly", în colaborare cu Andra, piesă care a atins deja peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube.Fly Project vorbeşte într-un interviu MEDIAFAX despre hit-uri, colaborarea cu Andra şi compromisurile meseriei.

252 afișări
Imaginea articolului INTERVIU Fly Project: Pierdem momente fericite pentru a ne face meseria şi a fi pe scenă. Muzica e prioritate - FOTO

INTERVIU Fly Project: Pierdem momente fericite pentru a ne face meseria şi a fi pe scenă. Muzica e prioritate - FOTO

Reporter: Cât contează succesul, cât păstrarea liniei creative?

Fly Project: În creaţie şi în rezultatul ei stă succesul. Dacă nu faci piesele fiind conştient de publicul tău, de faptul că muzică îţi este ascultată, dacă nu simţi când creezi şi nu transmiţi prin muzica ta, succesul nu există. Totul stă în felul în care compui, în felul în care reuşeşti să transmiţi toate stările pe care le simţi atunci când creezi o piesă.

Reporter: Care sunt compromisurile?

Fly Project: Nu există om, în opinia noastră, indiferent de job sau statut, care să nu facă compromisuri pentru a avea succes, pentru a reuşi. Pentru jobul nostru de zi cu zi, pentru lucrurile pe care ni le dorim, cu toţii renunţăm la altceva pentru a avea mai mult timp, a ne dedica mai mult. Noi renunţăm la somn, renunţăm la momente petrecute acasa, cu familia; pierdem momente fericite sau nu suntem alaturi de cei dragi în momente extrem de dificile, pentru a ne face meseria şi a fi pe scenă. Toate astea sunt compromisuri. Ni le-am asumat însă din primul moment în care am ales sa facem asta, în care ne-am decis că ne dorim atât de mult încât muzica devine prioritate şi muncim oricât pentru asta.

Reporter: De ce Andra? Ce aduce ea nou compoziţiei?

Fly Project: Că Andra este o voce senzaţională ştie toata lumea deja; la noi a fost o alegere rapidă, pentru că noi ştim cum sună vocea Andrei, cum lucrează, cât de profesionistă este, lucrând cu ea deja un HIT realizat în studioul nostru şi de echipa noastră de la FLY RECORDS, de care suntem mândri. Aveam piesa "Butterfly" aproape gata, ne gândeam la o voce feminină, Alex Ceauşu (prietenul nostru foarte bun) a venit cu ideea de a îi propune Andrei, aşa am şi făcut şi ea a fost de acord pe loc, pentru că piesa i-a plăcut de la prima ascultare.

Reporter: De ce "Butterfly"? Tristeţe, faţă de "Toca Toca".

Fly Project: Nu înţelegem exact la ce te referi când spui tristeţe, "Butterfly" nu este o piesă tristă. Este o piesă cu o altă stare faţă de "Toca Toca", însă nu o considerăm sub nicio formă tristă, mai curând...de dragoste. O dragoste complicată, dar frumoasă. "Toca Toca" are un vibe de petrecere, de "acea petrecere pe care n-o uiţi nicicum".

Reporter: Cum arată formula succesului pornind de la versurile: „Hello, hello.. I've been wondering if you're alone. Hello, hello.. are you hidἰng, are you moving on”?

Fly Project: Dacă e sa pornim de la versurile alese de tine, toată lumea merge mai departe, lumea e într-o continuă mişcare, indiferent de domeniu, dacă stai pe loc, dacă te multumeşti cu starea ta din prezent, nu ai cum să evoluezi, să ai succes.

​Fly Project şi Andra sunt cei mai populari pe YouTube

Featuring-ul toamnei este piesa "Butterfly", colaborarea între Fly Project şi Andra, care a strâns deja aproape 2 milioane de vizualizări şi zeci de mii de comentarii pe reţelele sociale ale artiştilor.

"Butterfly" a ajuns săptămâna aceasta cel mai popular videoclip muzical din YouTube România. Cea mai iubita artista din România, Andra, şi Fly Project, trupa cu cele mai multe hituri internaţionale, au zeci şi zeci de milioane de vizualizări la fiecare hit, iar piesele lor se bucură de toată atenţia publicului din toată lumea.

"Ne bucurăm foarte mult, suntem onoraţi. Nu ai cum să reacţionezi altfel, suntem clar fericiţi că şi această piesă a ajuns acolo unde trebuie, că oamenii reacţionează atunci când o ascultă, că transmite emoţia pe care noi am simţit-o atunci când am făcut-o", spune Tudor Ionescu.

Deşi programul băieţilor de la Fly Project şi al Andrei este extrem de încărcat, vor cânta pentru prima oară împreună live piesă la un matinal radio din România, la finalul acestei săptămâni, ulterior continuând promovarea piesei printre concerte şi filmări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici