Jamie Foxx a cheltuit 40.000 de dolari pe instalaţia de lumini pentru Crăciun

Actorul şi cântăreţul american Jamie Foxx a cheltuit 40.000 de dolari pe instalaţia de lumini pe care a utilizat-o pentru a-şi decora reşedinţa din Los Angeles cu ocazia Crăciunului, informează contactmusic.com.

772 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx a cheltuit 40.000 de dolari pe instalaţia de lumini pentru Crăciun

Jamie Foxx (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul hollywoodian este un mare admirator al sărbătorilor de iarnă şi organizează în fiecare an, în această perioadă, o petrecere somptuoasă pentru familia şi prietenii săi.

În primul an în care a organizat această petrecere, Jamie Foxx a fost "şocat" de factura pe care a primit-o după eveniment, dar a ales totuşi să continue această tradiţie.

"Sunt un fel de rege al Crăciunului. De 18 ani organizez cea mai bună petrecere de Crăciun din oraş, iar casa mea arată în această perioadă ca parcul de distracţii Disneyland. Am nevoie de o lună pentru a-mi instala sistemul de lumini. Prima dată când l-am instalat, angajatul firmei care s-a ocupat de asta mi-a trimis o factură de 40.000 de dolari. Eu i-am spus: «Omule, dar astea sunt doar luminiţe!». Dar, apoi, am păstrat instalaţia, pe care o folosesc în fiecare an. Astfel, am mai redus din costuri", a explicat starul american.

Jamie Foxx spune că l-a ajutat şi pe bunul său prieten Robert Downey Jr. să îşi decoreze propria reşedinţă cu ocazia Crăciunului cu ajutorul unei instalaţii de lumini similară cu a lui, după ce starul francizei "Iron Man" a devenit "gelos" pe decoraţiunile folosite de el.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici