Jamie Foxx s-a întâlnit în secret cu Mike Tyson pentru a discuta despre filmul dedicat pugilistului

Actorul Jamie Foxx s-a întâlnit în secret cu fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson pentru a pregăti cât mai bine rolul principal din lungmetrajul biografic dedicat pugilistului american.

141 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx s-a întâlnit în secret cu Mike Tyson pentru a discuta despre filmul dedicat pugilistului

Mike Tyson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jamie Foxx a preferat să nu ofere alte detalii despre acest proiect cinematografic, dar le-a dezvăluit jurnaliştilor americani că s-a întâlnit cu Mike Tyson pentru a discuta faţă în faţă cu acesta şi pentru a pregăti cât mai bine acel rol, informează TMZ.com.

În momentul în care a făcut această dezvăluire, miercuri, starul hollywoodian se afla alături de fiica sa în oraşul Calabasas din California.

Totodată, actorul a dezminţit informaţia potrivit căreia s-ar pregăti intensiv în sala de forţă pentru acest rol.

Fostul pugilist, în vârstă de 48 de ani, care a devenit la 20 de ani cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea, spune că Foxx, în vârstă de 46 de ani, va fi transformat cu ajutorul tehnologiei folosite pentru Brad Pitt în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button".

De asemenea, sportivul a precizat că Martin Scorsese se află în negocieri pentru a regiza acest film, ce spune povestea vieţii sale de la vârsta de 20 de ani până în prezent.

Mike Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui fenomenală în boxul profesionist a fost însă însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală - închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici