Johnny Depp intenţionează să reformeze fosta sa trupă rock

Actorul american Johnny Depp intenţionează să reformeze fosta sa trupă rock, The Kids, în urma încurajărilor primite de la noua lui logodnică, actriţa Amber Heard, informează contactmusic.com.

207 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp intenţionează să reformeze fosta sa trupă rock

Johnny Depp intenţionează să reformeze fosta sa trupă rock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul hollywoodian, în vârstă de 50 de ani, plănuieşte să facă o pauză în cariera cinematografică şi să reînfiinţeze trupa The Kids, alături de care nu a mai cântat de peste 30 de ani.

"Este ceva ce îşi dorea să facă de ceva vreme. E un rocker frustrat şi, deşi are mare succes ca actor, tot îşi doreşte să reuşească şi în muzică", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Starul francizei "Piraţii din Caraibe" a fost încurajat în acest proiect muzical de noua sa logodnică, Amber Heard, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru "The Rum Diary" din 2011. Amber i-a spus că ar trebui să încerce să îşi recâştige poziţia de chitarist principal în trupa sa rock.

"Aceasta este şansa lui de a-şi trăi visul şi de a vedea cum ar fi putut să fie viaţa lui. Însă e îngrijorat din cauza faptului că experţii şi criticii muzicali ar putea să fie aspri cu el", a adăugat aceeaşi sursă.

Trupa The Kids a decis să se destrame în 1984, după ce s-a mutat din Florida la Los Angeles, în momentul în care Johnny Depp a primit un rol în filmul "A Nightmare on Elm Street".

"Fiecare dintre ei a mai cântat (cu alţi muzicieni, n.r.) de atunci, însă au trecut 30 de ani de când trupa s-a destrămat oficial. Johnny crede că este o şansă perfectă pentru a pleca în turneu şi, poate, chiar să înregistreze un album. Trupa şi-a schimbat numele în Six Gun Method înainte de destrămare şi, probabil, va purta acest nume dacă se va reuni", a spus aceeaşi sursă.

Johnny Depp a avut în ultimii ani câteva colaborări muzicale cu artişti celebri, precum Marilyn Manson, cu care a înregistrat în 2012 un cover al piesei "You're So Vain" lansată de Carly Simon.

Actorul a colaborat şi cu trupa britanică Babybird şi a asigurat partitura de chitară pentru piesa "Fade In-Out" de pe albumul "Be Here Now" lansat în 1997 de trupa Oasis.

În 2011, starul hollywoodian a cântat alături de celebrul Alice Cooper, la 100 Club, din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici