Kit Harington, actorul care îl joacă pe Jon Snow,le cere scuze fanilor Game of Thrones: "Îmi pare rău că v-am minţit" - VIDEO

Abia după ce Jon Snow s-a reîntors pe tărâmul celor vii, Kit Harington, actorul care îl joacă pe Snow în serialul Game of Thrones, le-a cerut scuze fanilor că nu le-a putut dezvălui soarta Lordului comandant al Rondului de noapte, exprimând că "s-a bucurat că fanii s-au supărat când a murit".

21522 afișări
Imaginea articolului Kit Harington, actorul care îl joacă pe Jon Snow,le cere scuze fanilor Game of Thrones: "Îmi pare rău că v-am minţit" - VIDEO

Kit Harington, actorul care îl joacă pe Jon Snow,le cere scuze fanilor: "Îmi pare rău că v-am minţit" - VIDEO (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Actorul în vârstă de 29 de ani, Kit Harington le-a transmis fanilor, prin intermediul versiunii online a revistei Entertainment Weekly, un prim mesaj după ce personajul său, Jon Snow, a fost readus la viaţă, duminică seară, în cel de-al doilea episod al Game of Thrones, "Home".

"Îmi pare rău că v-am minţit", le-a cerut scuze, printr-un mesaj video, Kit Harington fanilor serialului "Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor" pentru faptul că a păstrat secretul referitor la personajul pe care îl interpretază, Jon Snow.

Personajul lui Harington a fost înjunghiat şi lăsat mort la finalul sezonului V al serialului-fenomen "Game of Thrones". Snow a reînviat cu ajutorul vrăjitoarei Melisandre. Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului.

"Doresc să-mi cer scuze pentru faptul că v-am minţit pe toţi. Mă bucur să oamenii s-au supărat când a murit", a declarat Harington."Cred că cea mai mare teamă a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: Bine, a murit Jon Snow", a mai exprimat actorul, citat de Daily Mail.

Acesta a declarat că s-a bucurat când fanii au avut o reacţie similară la moartea personajului său cu cea inspirată de episodul Nunţii sângeroase: "Înseamnă că ceea ce fac - sau ceea ce serialul face - e bine", a mai declarat acesta.

Fanii au avut de aşteptat timp de aproape un an pentru a afla soarta lui Jon Snow din serialul ultra-popular.

Harington are o relaţie cu actriţa scoţiană în vârstă de 29 de ani, Rose Leslie, care a jucat-o pe sălbatica Ygritte în serial. Ygritte a murit în sezonul patru al seriei distribuite de HBO în braţele lui Jon Snow.

Cel de-al doilea episod complet din seria a VI-a a "Game of Thrones", a fost difuzat pe HBO, conform programului canalului de televiziune, duminică 1 mai la ora 4:00, şi va fi redifuzat luni, 2 mai, la ora 20:00.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici