Kristen Stewart, "vândută" unui prinţ din Orientul Mijlociu

Actriţa americană Kristen Stewart a câştigat pentru o asociaţie de caritate suma de 500.000 de dolari, pe care a primit-o după ce a acceptat să petreacă 15 minute în compania unui prinţ din Orientul Mijlociu, informează contactmusic.com.

1694 afișări
Imaginea articolului Kristen Stewart, "vândută" unui prinţ din Orientul Mijlociu

Kristen Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumitul producător de film Harvey Weinstein a dezvăluit în această săptămână că actriţa Kristen Stewart a donat suma obţinută de la un prinţ bogat din Orientul Mijlociu unei organizaţii de caritate care îi ajută pe supravieţuitorii uraganului Sandy.

Kristen Stewart participa la o acţiune de strângere de fonduri pentru acea organizaţie de caritate în momentul în care producătorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel prinţ bogat, care s-a declarat impresionat de actriţa americană.

Iniţial, actriţa a refuzat propunerea prinţului, dar apoi, realizând potenţialul caritabil al unei astfel de întâlniri, a acceptat să îl cunoască pe prinţul arab, în schimbul unei donaţii consistente.

"Iar Kristen a petrecut apoi 15 minute în compania prinţului", a dezvăluit Henry Weinstein pe covorul roşu, pe 8 septembrie, cu ocazia premierei filmului "12.12.12", care prezintă concertul de caritate organizat în beneficiul familiilor afectate de uraganul Sandy.

Acel prinţ a plătit în avans o jumătate de milion de dolari, în bani lichizi, şi a petrecut 15 minute în compania actriţei Kristen Stewart într-un birou de la Madison Square Garden.

Actriţa nu a fost singura vedetă la acel concert, întrucât Weinstein a reuşit să aducă o serie de nume mari din showbiz la acel eveniment care a generat încasări de 30 milioane de dolari. Paul McCartney, Billy Joel, Chris Rock, Adam Sandler, Mick Jagger şi Bruce Springsteen au participat şi ei la acel concert de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici