Kristian Nairn, Hodor din "Urzeala Tronurilor", a prezis moartea personajului său

Kristian Nairn, actorul care îl interpretează pe Hodor în "Urzeala Tronurilor", a prezis moartea personajului interpretat de el într-un interviu acordat în anul 2013, scrie Huffington Post.

1522 afișări
Imaginea articolului Kristian Nairn, Hodor din "Urzeala Tronurilor", a prezis moartea personajului său

Kristian Nairn, Hodor din "Urzeala Tronurilor", a prezis moartea personajului său (Imagine AFP / Mediafax Foto)

În timpul episodului 5 al sezonului 6 din serialul fenomen "Urzeala Tronurilor", intitulat "The Door/ Uşa", îndrăgitul personaj Hodor îşi întâlneşte sfârşitul pentru a-i putea proteja pe Meera Reed şi Bran Stark de Umblătorii Albi.

Episodul nu numai că a înfăţişat moartea tragică a simpaticului uriaş, dar a oferit de asemenea şi mult aşteptata explicaţie a dificultăţii de vorbire a lui Hodor, care nu putea pronunţa decât termenul după care a fost poreclit.

În timp ce Bran se afla într-o viziune din trecut, aude vocea lui Meera Reed care îi spune că trebuie să îl controleze pe Hodor, dar cum Hodor nu este cu el în viziune, ci doar versiunea sa tânără, Willis, Bran se transportă în aceasta. În timp ce Umblătorii Albi atacă în prezent, lui Hodor i se spune să ţină uşa închisă (Hold the Door), o frază care îi rămâne în minte şi lui Willis, în trecut, unde suferă o criză şi repetă în continuu fraza în timpul viziunii, transformându-se din Hold the door în Hodor.

Kristian Nairn a acordat un interviu în anul 2013 în care explica cum şi-ar dori ca personajul interpretat de el să moară în ultrapopularul serial.

"Mi-ar plăcea să mor luptând cu o armată de Umblători Albi. Da, într-o scenă cu multă acţiune. Ar fi drăguţ. Aş fi încântat", declarase Nairn atunci pentru Flicks and the City.

Actorul nu este singurul care a prevăzut soarta lui Hodor. Acum opt ani, un fan al seriei de televiziune, care foloseşte numele Myrddin, a dedus corect semnificaţia numelui lui Hodor într-un forum dedicat fanilor Game of Thrones.

În 20 februarie, 2008, Myrddin a scris: "Săracul tip doar roagă pe cineva să ţină uşa pentru el, din moment ce în permanenţă cară pe cineva după el. După un timp, Hold the Door devine Hold the doorHold the doorHoldoorHodoor, iar tot ceea ce poate să spună este Hodor".

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici