"Love Building", debutul în regia de lungmetraj al Iuliei Rugină, are o continuare

"Love Building", debutul în regia de lungmetraj al Iuliei Rugină, are o continuare, în care actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol vor încearcă să găsească din nou soluţii pentru problemele cu care se confruntă în relaţie mai multe cupluri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

132 afișări
Imaginea articolului "Love Building", debutul în regia de lungmetraj al Iuliei Rugină, are o continuare

"Love Building", debutul în regia de lungmetraj al Iuliei Rugină, are o continuare

"Alt Love Building" este al doilea lungmetraj care poartă semnătura tinerei regizoare şi care este un rezultat al colaborării dintre Iulia Rugină şi Actoriedefilm.ro, mai exact Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă - în calitate de producători ai celor două filme şi fondatori ai şcolii de actorie de film.

Asemenea primului lungmetraj, lansat pe marile ecrane în septembrie 2013, "Alt Love Building" este un film care aduce în prim plan 23 de actori absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, care joacă alături de trainerii şcolii, Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, aflaţi, din nou, în dublu rol - de actori şi producători ai peliculei.

"Alt Love Building" continuă povestea taberei în care se repară relaţii de cuplu. Şase luni mai târziu faţă de acţiunea din primul film, a doua ediţie a taberei reuneşte aceiaşi trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluţiilor pentru problemele cu care se confruntă în relaţie şi o parte dintre cuplurile din "Love Building". Unele lucruri s-au schimbat, însă, atât timp cât există relaţii destrămate, povestea merge mai departe.

Acţiunea din film se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion.

Filmările pentru cel de-al doilea film au avut loc timp de 15 zile, la sfârşitul lunii februarie.

Despre decizia de a regiza o continuare pentru "Love Buidling", Iulia Rugină a declarat că a venit ca un lucru firesc. "Felul în care a decurs colaborarea cu întreaga echipă «Love Building» mi-a confirmat bucuria care vine din a face film alături de prieteni. Şi atunci am decis că trebuie să se repete, cu acelaşi mare grup de prieteni, de acord cu toţii «să ne mai dăm o dată»", a completat aceasta.

Pentru "Alt Love Building", Iulia Rugină a colaborat pentru a doua oară cu directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, cei doi lucrând împreună pentru prima oară la realizarea scurtmetrajului "Să mori de dragoste rănită".

De asemenea, "Alt Love Building" reprezintă continuarea colaborării strânse între Iulia Rugină, Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, în ceea ce priveşte scenariul peliculei.

Scenografia şi costumele îi aparţin din nou Andradei Chiriac, muzica filmului va fi compusă de Local Heroes, aceiaşi care au asigurat coloana sonoră şi pentru "Love Building", iar montajul îi va aparţine Letiţiei Ştefănescu, aflată şi ea la cea de-a doua colaborare cu Iulia, după scurtmetrajul "Să mori de dragoste rănită".

"Alt Love Building" este cel de-al doilea lungmetraj sută la sută independent, produs de Actoriedefilm.ro. La fel ca şi pentru "Love Building", bugetul filmului a fost consolidat din surse private. Deşi câştigător al concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul Naţional al Cinematografiei, sesiunea 2014, "Alt Love Buidling" nu a accesat fondurile respective, filmările fiind deja încheiate la data anunţării rezultatelor consursului CNC.

Premiera filmului "Alt Love Building" este preconizată să aibă loc în luna februarie a anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici