"Maleficent", Robert Downey Jr şi Jennifer Lawrence, premiaţi la gala People's Choice Awards - FOTO

Filmul "Maleficent" şi actorii Robert Downey Jr şi Chris Evans sunt marii câştigători ai galei People's Choice Awards, care a avut loc miercuri seară, marcând debutul sezonului principalelor ceremonii de premiere din industria cinematografică americană.

503 afișări
Imaginea articolului "Maleficent", Robert Downey Jr şi Jennifer Lawrence, premiaţi la gala People's Choice Awards - FOTO

Robert Downey Jr (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robert Downey Jr. a obţinut titlul de actorul de cinema favorit, pentru al patrulea an la rând, dar şi titlul de actorul dramatic favorit.

Premiul pentru actriţa de cinema preferată a revenit starului din seria "Jocurile Foamei", Jennifer Lawrence, care a obţinut şi premiul pentru actriţa favorită de film de acţiune.

Chris Evans, protagonistul peliculei "Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier" a câştigat titlul de actorul favorit pentru filme de acţiune, declarând: "Eu nu prea câştig premii, deci sentimentul ăsta e foarte plăcut", în timp ce accepta statueta de cristal.

Actriţa Amy Adams i-a înmânat lui Ben Affleck premiul pentru acţiuni umanitare, ca o recunoaştere a muncii acestuia în legătură cu schimbarea condiţiilor de viaţă din Republica Democrată Congo.

"Mi s-a spus în multe feluri, dar nu cred că umanitarist m-a mai făcut cineva până acum", a declarat Ben Affleck. "Un mod de a combate lucrurile triste pe care le vedem, lucrurile îngrozitoare, este să aduce un pic de bunătate în lume", a mai spus actorul, care a dedicat premiul organizaţiei Eastern Congo Initiative.

"Maleficent", cu Angelina Jolie, a câştigat la categoria filmul preferat, în faţa peliculelor "Gardienii Galaxiei, "X-Men: Viitorul este trecut", "Căpitanul America: Războinicul iernii" şi "O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street". Însă, pelicula "O altă adresă de pomină" a obţinut titlul de filmul de comedie preferat.

"Maleficent" a obinut şi premiul pentru film de familie preferat, în timp ce "Fata dispărută/ Gone Girl" a câştigat la categoria filme thriller.

Filmul "Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars" a obţinut titlul de dramă preferată.

Melissa McCarthy a câştigat premiul pentru actriţa de comedie preferată, în timp ce premiul la categoria actori de comedie a revenit, pentru al cincilea an consecutiv, lui Adam Sandler.

Actriţa Betty White, în vârstă de 95 de ani, celebră pentru rolul din serialul de comedie "Golden Girls", a fost numită vedeta TV simbol preferată, acceptând premiul în timp ce publicul din sală a aplaudat-o în picioare.

Sitcomul "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory" a fost numit show-ul TV preferat, iar actriţa Viola Davis a câştigat premiul pentru actriţa preferată dintr-un serial TV nou, pentru rolul din "Cum să scapi nepedepsit/ How to Get Away With Murder". La categoria masculină, premiul a fost obţinut de David Tennant.

Cântăreaţa australiană de rap Iggy Azalea a obţinut titlul de artistul hip hop preferat şi a şi interpretat, în cadrul galei, hitul său "Beg for it".

Premiul pentru artistul preferat a revenit cântăreţului Ed Sheeran, iar Taylor Swift a fost preferată la categoria feminină, care a câştigat şi titlurile de artistă pop favorită şi cântecul preferat, cu piesa "Shake It Off".

Premiile People's Choice sunt acordate pe baza voturilor fanilor şi sunt împărţite pe categorii, de la cinema la televiziune şi muzică. Gala, transmisă în direct de televiziunea CBS, a marcat debutul sezonului ceremoniilor de premiere de la Hollywood, care se încheie pe 22 februarie cu gala premiilor Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici