Mel B, membră a fostului grup pop Spice Girls, va suporta un transplant de cornee - FOTO

Cântăreaţa Melanie Brown, membră a fostului grup pop Spice Girls, va suporta un transplant de cornee, întrucât o intervenţie chirurgicală eronată, realizată cu laser, a făcut-o să îşi piardă vederea la nivelul ochiului stâng.

192 afișări
Imaginea articolului Mel B, membră a fostului grup pop Spice Girls, va suporta un transplant de cornee - FOTO

Mel B (Imagine; Mediafax Foto/AFP)

Vedeta britanică a suportat acea intervenţie cu laser în urmă cu 15 ani, pentru a-şi corecta o deficienţă de vedere, însă operaţia a lăsat-o cu sechele grave la nivelul acelui ochi. În noul număr al revistei Hello!, cântăreaţa, în vârstă de 39 de ani, a declarat: "Nu pot să văd nimic cu ochiul stâng. Operaţia cu laser a mers prost, iar noua operaţie îmi va schimba complet viaţa", informează dailymail.co.uk.

În cadrul noii intervenţii chirurgicale, medicii îi vor transplanta în ochiul stâng o nouă cornee, prelevată de la un donator.

Şi alte celebrităţi, precum Cilla Black, Nicole Kidman şi Brad Pitt, au suportat acest tip de operaţii, care costă peste 1.500 de dolari.

În noul număr al revistei Hello!, Mel B. a pozat alături de soţul ei Stephen Belafonte şi fiica lor, Madison, născută în 2011. Cântăreaţa are alte două fiice, Phoenix Chi şi Angel Iris, ambele provenind din relaţii anterioare.

Mel B este în prezent vedetă de televiziune şi a fost una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o apariţie spectaculoasă în vara anului 2012, când au cântat din nou împreună după mulţi ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici