Microsoft ironizează Apple în cea mai nouă reclamă la Surface Pro - VIDEO

În urmă cu câteva săptămâni, Apple a lansat reclama „What's a computer?” în care promovează tableta iPad Pro ca fiind un dispozitiv care poate înlocui fără probleme un laptop.

3020 afișări
Imaginea articolului Microsoft ironizează Apple în cea mai nouă reclamă la Surface Pro - VIDEO

Microsoft ironizează Apple în cea mai nouă reclamă la Surface Pro - VIDEO

Potrivit Go4it, Microsoft a răspuns acum printr-o reclamă la dispozitivul său hibrid Surface Pro. Aceasta se numeşte „What's a computer? Just ask Cortana” şi arată o conversaţie între asistenţii digitali Cortana (Microsoft) şi Siri (Apple).

Siri susţine că iPad Pro, care are tastatură, este acum un computer. Cortana nu este de acord.

„Ai mai multă putere, de exemplu un procesor Intel Core i7?”, întreabă asistentul digital din Windows 10.

Apoi Cortana continuă: „Dar rulezi Office complet, nu doar aplicaţia mobilă, nu?”.

Reclama poate fi urmărită aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici