Miley Cyrus, pe ultimul loc în topul 99 realizat de AskMen. Cine e cea mai dorită femeie din lume - FOTO

Miley Cyrus s-a clasat pe ultima poziţie a topului 99 Most Desirable Women, realizat de AskMen. Ce vedete au ocupat primele locuri.

854 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus, pe ultimul loc în topul 99 realizat de AskMen. Cine e cea mai dorită femeie din lume - FOTO

Miley Cyrus (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Ajuns la cea de-a 13-a ediţie, topul 99 Most Desirable Women 2014 a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitaţi să acorde note în funcţie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate şi potenţialul de afirmare în anul 2014.

Actriţa Emilia Clarke, 26 de ani, interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul "Urzeala Tronurilor" produs de postul HBO, a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume pe anul 2014, informează contactmusic.com

În topul pe acest an, locul al doilea a fost ocupat de Alison Brie, celebră pentru rolul din serialul "Mad Men".

Poziţia a treia a fost ocupată de Emily Ratajkowski, devenită cunoscută după ce a apărut în videoclipul piesei "Blurred Lines" a cântăreţului Robin Thicke.

Anul trecut, primul loc în acest sondaj a revenit actriţei Jennifer Lawrence, care a coborât în acest an pe poziţia a patra.

Locul al cincilea este ocupat de Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografică "Harry Potter".

Topul 99 Most Desirable Women include femei din diverse domenii ale industriei de divertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici