Moştenitorii Annei Nicole Smith nu vor mai primi bani din averea fostului soţ al acesteia

Moştenitorii starletei americane Anna Nicole Smith nu vor mai primi niciun ban pe lângă cele 300 de milioane de dolari pe care aceasta le-a obţinut din partea soţului său, magnatul petrolului J. Howard Marshall, potrivit unei decizii a instanţei.

268 afișări
Imaginea articolului Moştenitorii Annei Nicole Smith nu vor mai primi bani din averea fostului soţ al acesteia

Moştenitorii Annei Nicole Smith nu vor mai primi bani din averea fostului soţ al acesteia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia, pronunţată vineri, a pus capăt unui proces care a durat 15 ani şi care a avut ca miză o sumă de 1,6 miliarde de dolari din averea lui J. Howard Marshall. Decizia Curţii de Apel a făcut ca singurul supravieţuitor al lui Smith, fiica de 3 ani a acesteia, să nu obţină niciun ban în plus.

În timpul audierilor, Smith a susţinut că soţul său i-a promis mai mult decât cele 300 de milioane de dolari, care i-au revenit prin testament.

Potrivit deciziei, toată averea lui J. Howard Marshall a revenit, însă, fiului acestuia, Pierce, care a murit în 2006.

Anna Nicole Smith s-a căsătorit cu magnatul petrolului, J. Howard Marshal, în 1994, când avea 26 de ani şi era dansatoare exotică în Huston. Soţul ei avea, atunci, 89 de ani.

Marshall a murit la aproximativ un an după căsătorie şi dispariţia sa a dus la o luptă aprigă între Anna Nicole Smith şi fiul său vitreg, Pierce, care a murit în 2006.

Anna Nicole Smith a murit în 2007, din cauza unei supradoze de medicamente, singurul supravieţuitor al său fiind fiica ei, Dannielynn, care în prezent are 3 ani. Fiul lui Anna Nicole Smith, Daniel, a murit la vârsta de 20 de ani, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici