O femeie bolnavă de cancer, cu un picior amputat, a devenit unul din cei mai cunoscuţi bloggeri de life-style - GALERIE FOTO, VIDEO

Mama Cax, o femeie bolnavă de cancer, al cărei picior drept a fost amputat de către medici, poate oferi acum lecţii de viaţă oricui, după ce a devenit unul din cei mai de succes bloggeri de life-style, în ciuda condiţiei sale, informează site-ul BoredPanda.com.

2416 afișări
Imaginea articolului O femeie bolnavă de cancer, cu un picior amputat, a devenit unul din cei mai cunoscuţi bloggeri de life-style - GALERIE FOTO, VIDEO

Mama Cax, o femeie bolnavă de cancer, al cărei picior stâng a fost amputat, a devenit unul din cei mai cunoscuţi bloggeri de life-style - FOTO, VIDEO

Vezi GALERIA FOTO de mai jos

Povestea Mamei Cax impresionează până la lacrimi şi poate inspira pe oricine are probleme atunci când vine vorba de încredere în sine.

Cax a primit diagnosticul de cancer la vârsta fragedă de numai 14 ani şi tot atunci, medicii i-au spus că ar mai avea doar trei săptămâni de trăit.

Din fericire, femeia a supravieţuit, până la urmă şi mai mult decât atât, acest lucru a ambiţionat-o în viaţă şi mai ales în cariera pe care şi-a ales-o.

Aceasta a supravieţuit, într-un mod miraculos, dar îngrozitoarea boală a lăsat un semn greu de neobservat. Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze piciorul drept al femeii.

S-ar putea crede că cineva ar fi devastat după o situaţie de genul acesta, dar Cax a preferat o abordare pozitivă a vieţii.

Mama Cox nu a vrut nicio secundă să îşi plângă de milă şi prin muncă, a devenit unul din cei mai faimoşi bloggeri de Fashion, Beauty şi Life-Style, din lume.

"Eu recunosc cât de norocoasă sunt şi recunosc că mulţi nu îşi pot permite tratamente medicale destinate persoanelor cu handicap, iar asta fiind o discriminare fără precedent, cu care se confruntă toată lumea", a declarat Mama Cax, pentru site-ul Bored Panda.

Când a fost întrebată ce a ajutat-o să meargă mai departe, aceasta a spus:

"Cred că umanitatea, sau lipsa ei, mă ajută să merg mai departe. Văzând toată bunătatea din lume şi oamenii care m-au sprijinit în călătoria mea, mă face să mă simt ca şi cum nu ar trebui să renunţ."

Acum, Mama Cax este o tânără de succes. Aceasta ţine un blog despre călătorie, mâncare şi modă şi este o sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre cei ce îi citesc textele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici