Obama se oferă să-i pună convoiul prezidenţial la dispoziţie lui Chelsea Clinton când va naşte

Barack Obama a afirmat marţi că este pregătit să pună convoiul prezidenţial la dispoziţia lui Chelsea Clinton, fiica lui Bill şi Hillary Clinton, dacă vrea să evite ambuteiajele din New York când va merge să nască, relatează AFP.

299 afișări
Imaginea articolului Obama se oferă să-i pună convoiul prezidenţial la dispoziţie lui Chelsea Clinton când va naşte

Chelsea Clinton si mama sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"I-am spus preşedintelui Clinton că dacă Chelsea ar fi pe punctul de a naşte în timpul discursului meu, ea poate utiliza convoiul (prezidenţial) pentru a evita ambuteiajele", a declarat preşedintele american, zâmbind, la începutul discursului său de la reuniunea anuală a Clinton Global Initiative.

Ulterior, Obama s-a arătat uimit că toată lumea se plânge de ambuteiajele din New York din timpul Adunării Generale a ONU. Traficul "este destul de fluid pentru mine săptămâna aceasta. Toată lumea vorbeşte despre ambuteiaje dar pe mine nu m-au afectat", a adăugat el, declanşând zâmbetele auditoriului.

Soţii Clinton nu au comunicat data la care ar trebui să nască fiica lor, care lucrează în cadrul Fundaţiei Clinton, dar fostul preşedinte american a afirmat recent la CNN că speră să devină bunic înainte de 1 octombrie.

Hillary Clinton, care a pierdut cursa pentru nominalizarea democrată la prezidenţiale în 2008 în faţa lui Obama, se va pronunţa la începutul anului viitor cu privire la o eventuală candidatură la Casa Albă în 2016.

Fosta şefă a diplomaţiei americane, în vârstă de 66 de ani, a declarat de mai multe ori că vrea să aştepte naşterea primului copil al singurei sale fiice pentru a lua o asemenea decizie. "Nu ştiu ce voi dori să fac după ce această nouă persoană se va alătura familiei noastre", a explicat ea în urmă cu câteva săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici