Omagiu la 5 ani de la moartea lui Michael Jackson: Madonna a postat pe Instagram o imagine cu acesta - FOTO

Cântăreaţa americană Madonna a publicat, sâmbătă, pe platfoma Instagram, o fotografie făcută în 1991, în care apare alături de "regele muzicii pop", Michael Jackson, de la al cărui deces se vor împlini cinci ani, pe 25 iunie.

734 afișări
Imaginea articolului Omagiu la 5 ani de la moartea lui Michael Jackson: Madonna a postat pe Instagram o imagine cu acesta - FOTO

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La descrierea fotografiei, Madonna a scris "King and Queen" (Regele şi Regina), infromează dailymail.co.uk.

În imaginea publicată pe platforma Instagram, Madona poartă o rochie neagră cu buline albe. Alături de ea, faimosul star pop poartă o cămaşă roşie şi ochelari de soare. Fotografia a fost realizată în 1991, la petrecerea organizată cu prilejul zilei de naştere a producătorului David Geffen.

De-a lungul timpului, Madonna l-a omagiat în diferite momente pe regretatul cântăreţ, care a murit pe 25 iunie 2009. Astfel, aceasta i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul galei MTV Video Music Awards din 2009, care a avut loc la New York.

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson şi în cadrul concertului de la O2 Arena din Londra, în 2009, aceeaşi sală de spectacole în care "regele muzicii pop" ar fi trebuit să revină pe scenă printr-o serie de 50 de concerte. O fotografie din tinereţea lui Michael Jackson a apărut pe scenă, în timp ce Madonna interpreta piesa "Holiday". În timpul acestui cântec, un dansator îmbrăcat ca Michael Jackson a urcat pe scenă purtând pantaloni negri, o jachetă strălucitoare, şosete albe şi o mănuşă albă.

De asemenea, într-o discuţie despre "regele muzicii pop", Madonna a declarat că a fost îndrăgostită de el şi a menţionat că l-a cunoscut la începutul anilor 1980, când aveau acelaşi manager, au devenit prieteni şi au început să scrie unele piese împreună. Cântăreaţa a mai spus că petreceau timpul împreună, "vizionând filme, luând cina, mergând la Oscar, prostindu-se".

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici