Procesul absurd al lui Johnny Depp şi Amber Heard: Şi-au transportat ilegal căţeii în Australia

Un incident bizar a avut loc în Australia implicând o celebritate de la Hollywood, soţia sa, doi căţei pe nume Pistol şi Boo şi guvernul australian: Johnny Depp şi Amber Heard s-au prezentat, luni, în faţa justiţiei australiene pentru a lupta pentru drepturile căţeilor lor, ilegal transportaţi în 2015.

1552 afișări
Imaginea articolului Procesul absurd al lui Johnny Depp şi Amber Heard: Şi-au transportat ilegal căţeii în Australia

Procesul absurd al lui Johnny Depp şi Amber Heard: Şi-au transportat ilegal căţeii în Australia (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Actriţa putea primi pedeapsa de un an în închisoare pentru falsificarea unor documente privitor la căţeii săi şi ai lui Johnny Depp, informează dw.com. Incidentul s-a petrecut în timp ce Depp filma a cincea parte a filmului "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe" în Brisbane.

Amber Heard a pledat vinovată, luni, pentru falsificarea unui document de imigrare australian pentru cei doi căţei care aparţin acesteia şi actorului american. Cei doi au fost prinşi în mai, anul trecut, că au falsificat actele căţeilor lor pentru a-i transporta în Australia în avioanele lor private.

Procurorii australieni au adus două acuzaţii de import ilegal a celor doi terreri Yorkshire Pistol şi Boo, însumând o amendă de maximum 10 ani de închisoare.

O a treia acuzaţie pentru falsificarea documentelor are o pedeapsă maximă de un an în închisoare şi o amendă de peste 10.000 de dolari australieni (6,780 de euro , 7,650 de dolari).

Această acuzaţie a fost retrasă după ce actriţa şi-a recunoscut fapta, iar cuplul şi-a cerut scuze printr-un video înaintat instanţei.

Amber Heard a primit un avertisment să respecte legea şi o amendă de 1.000 de dolari australieni pentru fapta comisă. Heard s-a apărat spunând că reprezentanţii lui Depp nu au completat toate actele adresate celor doi căţei Pistol şi Boo, ca aceştia să intre legal în Australia.

Viceprim-ministrul australian, Barnaby Joyce, i-a criticat, luni, pe Depp şi Heard pentru faptul că au adus animalele în Australia fără a respecta legea: „Dacă le permitem actorilor- chiar dacă aceştia au fost numiţi de două ori cele mai sexy persoane de pe planetă - să vină în ţara noastră cu animele de companie transportate ilegal, atunci de ce nu îi lăsăm pe toţi să nu respecte legea”, a declarat acesta.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici