Producătorul hip-hop Suge Knight, împuşcat într-un club din Los Angeles

Producătorul Suge Knight a fost împuşcat de mai multe ori, duminică dimineaţă, alături de alte două persoane, într-un club din Los Angeles, acesta fiind internat în spital, potrivit Poliţiei.

448 afișări
Imaginea articolului Producătorul hip-hop Suge Knight, împuşcat într-un club din Los Angeles

Producătorul hip-hop Suge Knight, împuşcat într-un club din Los Angeles (Imagine: HEPTA)

"Putem confirma că persoană cunoscută sub numele Suge Knight se numără printre victimele împuşcăturilor din West Hollywood", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles.

Knight, în vârstă de 49 de ani, un alt bărbat de 32 de ani şi o femeie de 19 ani, au fost răniţi, iar echipele de intervenţie i-au transportat la spital. Medicii se aşteaptă ca toţi trei să îşi revină, potrivit declaraţiilor autorităţilor.

Potrivit site-ului TMZ.com, Knight tocmai pleca de la o petrecere ocazionată de gala MTV Video Music Awards când au avut loc împuşcăturile, despre ale căror circumstanţe autorităţile nu au dat detalii. Producătorul este internat la terapie intensivă, după ce a fost operat din cauza rănilor multiple provocate de gloanţe.

Knight, al cărui nume real este Marion, este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început să se destrame, însă, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a făcut închisoare pentru încalcarea termenilor eliberării condiţionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici