Rupert Friend va prelua rolul lui Paul Walker pentru continuarea filmului "Hitman"

Actorul Rupert Friend este în negocieri pentru a îl interpreta pe Agentul 47 în continuarea filmului "Hitman", rol care trebuia interpretat de Paul Walker, decedat într-un accident de automobil în noiembrie 2013.

743 afișări
Imaginea articolului Rupert Friend va prelua rolul lui Paul Walker pentru continuarea filmului "Hitman"

Rupert Friend va prelua rolul lui Paul Walker pentru continuarea filmului "Hitman" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul Walker, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul condus de prietenul său Roger Rodas a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un stâlp şi de un copac, urma să joace rolul Agentului 47, un asasin cu sânge-rece, după încheierea filmărilor la "Furios şi iute 7", informează contactmusic.com.

Nu se cunosc încă detalii despre scenariul pentru continuarea filmului "Hitman", bazat pe jocul video cu acelaşi titlu, însă acesta va fi regizat de Aleksander Bach.

În primul film "Hitman" (2007), regizat de Xavier Gens, rolul asasinului de elită, cunoscut sub numele de Agentul 47, a fost interpretat de Timothy Olyphant.

Rupert Friend, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul "Mândrie şi prejudecată" din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler în filmul "Băiatul cu pijamale în dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) şi rolul prinţului Albert din filmul "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009).

Paul Walker (1973 - 2013) şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflat în postproducţie şi care va fi lansat anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici