Salma Hayek s-a simţit desfigurată după ce s-a îngrăşat 23 de kilograme

Actriţa mexicană Salma Hayek a povestit, într-un interviu acordat publicaţiei "Glam Belezza Latina", că s-a simţit complet desfigurată, după ce s-a îngrăşat 23 de kilograme, înainte să o nască în 2007 pe fetiţa ei Valentina.

402 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek s-a simţit desfigurată după ce s-a îngrăşat 23 de kilograme

Salma Hayek s-a simţit desfigurată după ce s-a îngrăşat 23 de kilograme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am avut ocazia să observ cum corpul meu s-a deformat - motivul fiind unul foarte bun - şi nu regret nicio clipă transformările prin care am trecut", a declarat actriţa, relatează dailymail.co.uk.

"După acea perioadă, am început să îmi apreciez corpul. Toate lucrurile care înainte îmi displăceau la corpul meu, de fapt, nu erau aşa de importante", a completat Hayek.

Ea a spus că, la fel ca multe alte femei, s-a luptat mult cu imaginea despre sine.

"Noi trebuie să ne luptăm zi de zi pentru a avea încredere în noi. Trăim într-o societate foarte dură cu femeile. Trebuie să fim inteligente, să avem succes pe plan profesional, să fim mame bune, frumoase, tinere şi să fim slabe pentru totdeauna", a apreciat actriţa de origine mexicană.

Salma Hayek, care este căsătorită cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, se menţine în formă cu ajutorul sucurilor de fructe şi legume, urmând şi un program de detoxifiere.

"Sucul meu favorit reprezintă un amestec de spanac, ţelină şi varză", a menţionat aceasta. Ea a povestit că ar fi o tortură dacă ar trebui să mănânce aceste legume crude, spunând că, în schimb, sucul are un gust foarte bun.

Salma Hayek promovează, în prezent, lansarea filmului "Grown Ups 2", în care joacă alături de Adam Sandler şi Chris Rock.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici