SALVARE miraculoasă: Patru pescari, care au plutit "30 de zile" în Pacific, localizaţi din întâmplare în largul Mexicului

Patru pescari care pluteau în derivă de o lună în Oceanul Pacific au fost salvaţi de Paza de Coastă mexicană, informează BBC News online.

768 afișări
Imaginea articolului SALVARE miraculoasă: Patru pescari, care au plutit "30 de zile" în Pacific, localizaţi din întâmplare în largul Mexicului

SALVARE miraculoasă. Patru pescari, care au plutit 30 de zile în Pacific, localizaţi din întâmplare în largul Mexicului (Imagine: bbc.com)

Cei patru pescari - din Columbia şi Ecuador - au fost localizaţi din întâmplare de Paza de Coastă mexicană, în largul statului mexican Chiapas.

Pescarii, care erau deshidrataţi, au declarat că pluteau în derivă de 30 de zile, după ce ambarcaţiunea lor a rămas fără combustibil.

Barca a fost adusă de curenţi din largul statului Ecuador până în apropiere de Mexic.

Cei patru pescari plecaseră din portul ecuadorian Esmeraldas pe 24 septembrie, dar au rămas fără combustibil pe 1 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici