"#Selfie" - o comedie pentru noua generaţie, de Cristina Iacob, în cinematografele româneşti din 9 mai - FOTO, VIDEO

Comedia "#Selfie", debutul Cristinei Iacob în regia de lungmetraj, care aduce pe marile ecrane o distribuţie tânără, energică şi talentată, cu actriţe precum Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 9 mai.

1475 afișări
Imaginea articolului "#Selfie" - o comedie pentru noua generaţie, de Cristina Iacob, în cinematografele româneşti din 9 mai - FOTO, VIDEO

"#Selfie" - o comedie pentru noua generaţie, de Cristina Iacob, în cinematografele româneşti din 9 mai - VIDEO

După succesul înregistrat de filmul "Liceenii" în urmă cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane "#Selfie", o comedie pentru noua generaţie, cu şi despre tineri, care va avea premiera pe 9 mai, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmul "#Selfie" marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj şi aduce pe marile ecrane o distribuţie tânără, energică şi extrem de talentată, avându-i în rolurile principale pe Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin.

Din film nu lipsesc nici actorii consacraţi - Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu sunt doar câteva dintre numele mari cărora le-au fost rezervate partituri centrale.

"«#Selfie» este o comedie care se adresează în primul rând tinerei generaţii. Am încercat să aducem un suflu nou şi cred că am reuşit să facem un film fresh, cu o poveste în care tinerii să se regăsească. Pornind de la actorii cu care am lucrat, care sunt nişte tineri excepţionali, până la prezenţa unor nume mari, cum ar fi Răzvan Vasilescu şi Florin Călinescu, cred că «#Selfie» are toate ingredientele unui succes de public. În plus, imaginea filmului este una vie, iar coloana sonoră semnată de Smiley este extrem de potrivită pentru ceea ce ne-am propus să realizăm cu «#Selfie»", a declarat Cristina Iacob.

Încă din titlu, filmul propune o incursiune în fenomenul "selfie", unul extrem de celebru în rândul tinerilor, redat succesiv pe întreaga derulare a acţiunii, prin imortalizarea protagoniştilor în diverse ipostaze cu ajutorul telefoanelor mobile şi publicarea fotografiilor pe reţelele de socializare.

Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache şi Cristina Iacob, "#Selfie" spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Prima comedie cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, "#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România şi ZAZU Film, fiind distribuită în cinematografe de ZAZU Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici