Show-ul "A Tribute To Abba", programat pe 12 iunie, a fost anulat

Show-ul "A Tribute to Abba", care era programat pe 12 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat din cauza unor probleme de ordin tehnic, informează organizatorii, într-un comunicat.

148 afișări
Imaginea articolului Show-ul "A Tribute To Abba", programat pe 12 iunie, a fost anulat

Show-ul "A Tribute To Abba", programat pe 12 iunie, a fost anulat

Persoanele care au achiziţionat deja bilete pentru concertul de la Bucureşti au la dispoziţie două variante: pot alege să primească înapoi banii pe tichete sau le pot schimba cu cele pentru alte evenimente de pe www.Biletoo.ro, printre care se numără spectacolul "Lacul Lebedelor pe gheaţă" (29 mai) şi concertul trupei Jethro Tull (20 iunie).

Spectatorii care doresc să recupereze contravaloarea biletelor trebuie să meargă la punctul de vânzare de unde le-au achiziţionat. Cei care au cumpărat bilete prin intermediul reţelei Biletoo.ro îşi pot recupera banii de la standul din incinta Unirea Shopping Center, în perioada 12 mai - 12 august. De asemenea, cei care aleg să schimbe biletul trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi să prezinte tichetul intact si valid. Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor pot fi aflate şi trimiţând un e-mail la adresa office@biletoo.ro.

Trupa The Show - A Tribute To Abba a fost înfiinţată în 2001 şi se bucură de un succes internaţional impresionant. Peste 600 de concerte în aproape 50 de ţări şi mai mult de 2 milioane de bilete vândute descriu matematic această trupă. Recunoaşterea a venit în primul rând din partea FanClubului Internaţional Abba, care a calificat formaţia-tribut drept "cea mai bună Abba de la înfiinţarea Abba". Alături de cei patru solişti, apar în featuring-uri şi muzicieni din trupa originală Abba, dar şi membri ai Orchestrei Simfonice din Londra, sub bagheta lui Matthew Freeman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici