Soţul lui Tori Spelling, Dean McDermott, a recunoscut că a înşelat-o pe actriţa americană

Actorul canadian Dean McDermott, soţul lui Tori Spelling, a recunoscut că a înşelat-o pe actriţa americană, sugerând totodată că ar fi dependent de sex.

904 afișări
Imaginea articolului Soţul lui Tori Spelling, Dean McDermott, a recunoscut că a înşelat-o pe actriţa americană

Tori Spelling, Dean McDermott (Imagine: Hepta)

Într-o avanpremieră a reality show-ului "True Tori", care va fi difuzat din 22 aprilie la televiziunea americană Lifetime, Dean McDermott, în vârstă de 47 de ani, recunoaşte că şi-a înşelat soţia, cu care are patru copii, înainte de a se interna într-o clinică de reabilitare, informează contactmusic.com.

În materialul filmat, obţinut de site-ul Entertainment Tonight, actorul canadian a abordat în timpul unei şedinţe de terapie de cuplu subiectul infidelităţii sale, afirmând că "a fost cel mai îngrozitor coşmar, mi-am înşelat soţia". "Mi-am pierdut controlul. Sexul a fost o cale de evadare, ca drogurile şi alcoolul", spune Dean McDermott.

Pe de altă parte, Tori Spelling, frustrată şi şocată de afirmaţia soţului său, a spus: "Nu îi voi putea oferi niciodată suficient sex. N-o să fie niciodată fericit doar cu mine. (…) Sunt conştientă că această poveste s-ar putea să nu aibă un final fericit".

În luna decembrie 2013, în publicaţia US Wekly au apărut informaţii conform cărora Tori Spelling fost înşelată de soţul ei cu o femeie în vârstă de 28 de ani, Emily Goodhand, care a dezvăluit ulterior acest lucru în presă.

Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly că l-a cunoscut pe actorul de origine canadiană Dean McDermott prin intermediul unui prieten, în timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiană. Dean McDermott se afla la acea vreme în turneul de promovare a emisiunii culinare "Chopped Canada", pe care o prezintă la televiziunea Food Network Canada.

În luna ianuarie, Dean McDermott s-a internat într-o clinică de reabilitare, declarând la momentul respectiv că a luat această decizie pentru "a rezolva nişte probleme personale şi de sănătate".

Tori Spelling şi Dean McDermott sunt căsătoriţi din 2006 şi au împreună patru copii.

Tori Spelling va fi protagonista reality show-ului "True Tori", ce va fi difuzat din 22 aprilie la televiziunea Lifetime. De asemenea, anul acesta ea va juca într-un nou serial TV, "Mystery Girls", alături de fosta ei colegă din serialul "Beverly Hills 90210", Jennie Garth.

Actriţa americană, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici