Târg creativ #Colectiv Delivery: Încasările, donate în beneficiul răniţilor din incendiu

Târgul creativ #Colectiv Delivery va avea loc la Grădina Verona din Bucureşti, sâmbătă, între orele 11.00 - 17.00, iar încasările obţinute vor donate în beneficiul răniţilor din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie în clubul din Capitală.

225 afișări
Imaginea articolului Târg creativ #Colectiv Delivery: Încasările, donate în beneficiul răniţilor din incendiu

Târg creativ #Colectiv Delivery: Încasările, donate în beneficiul răniţilor din incendiu (Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Cei care vor să le fie alături răniţilor vor putea cumpăra de la #Colectiv Delivery reviste independente, obiecte de artă vizuală, accesorii handmade, tricouri, piese de mobilier şi de decor, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Toate obiectele au fost donate evenimentului de creatorii lor şi vor fi expuse în standuri comune, pe categorii. Nu se vor organiza licitaţii.

În plus, la Grădina Verona vor exista patru cutii pentru donaţii în care vizitatorii târgului vor depune banii pentru obiectele pe care le cumpără. La finalul evenimentului, cutiile vor ajunge la Fundaţia Estuar, care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru victimele din Colectiv încă din primele zile de după tragedie, alături de grupul #împreunărezistăm, şi a ajutat până în prezent 118 familii ale victimelor.

#Colectiv Delivery este un eveniment organizat de Revista de Povestiri, în parteneriat cu Cărtureşti.

În urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti, 60 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 150 au fost răniţi, fiind internaţi în spitale din ţară şi străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici