TATUAJUL, artă sau greşeală? Cele mai NEINSPIRATE modele - GALERIE FOTO

Oamenii aleg tatuajele ca pe o formă de exprimare, mulţi dintre ei sperând că vor putea reda într-un mod artistic unele dintre cele mai ascunse pasiuni sau crezuri ale lor. De aici şi problemele pentru unii dintre cei care aleg să se tatueze.

8695 afișări
Imaginea articolului TATUAJUL, artă sau greşeală? Cele mai NEINSPIRATE modele - GALERIE FOTO

Tatuaj (Imagine: ugliesttattoos.failblog.org)

Potrivit dailymail.co.uk, în unele situaţii problemele apar din cauza artistului, care nu a avut o zi foarte bună sau pur şi simplu are probleme cu gramatica, iar în alte cazuri pasiunile ciudate pot da naştere celor mai hilare desene.

Site-ul ugliesttattoos.failblog.org ne prezintă o colecţie de poze cu cele mai urâte tatuaje.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici