Taylor Swift are o relaţie cu DJ-ul Calvin Harris

Cântăreaţa americană Taylor Swift are o relaţie cu DJ-ul scoţian Calvin Harris, afirmă tabloidele americane, citate de dailymail.co.uk.

847 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift are o relaţie cu DJ-ul Calvin Harris

Taylor Swift (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După mai multe zvonuri apărute în presa internaţională în ultimele săptămâni, cele două vedete au părut că doresc să confirme faptul că au o relaţie, joi seară, când au fost fotografiaţi ţinându-se de mână şi sărutându-se, în timpul unui concert susţinut de trupa Haim în cartierul West Hollywood din Los Angeles.

DJ-ul scoţian a fost fotografiat apoi, vineri dimineaţă, în timp ce părăsea reşedinţa cântăreţei americane, alimentând speculaţiile potrivit cărora ar fi petrecut noaptea alături de noua sa iubită.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 25 de ani, şi DJ-ul scoţian, în vârstă de 31 de ani, au apărut pentru prima dată împreună în public în luna februarie, la ediţia din acest an a galei BRIT Awards.

Anterior, Taylor Swift a avut câteva relaţii cu o serie de artişti celebri, precum Joe Jonas, Lucas Till, John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal şi Harry Styles.

La rândul său, DJ-ul Calvin Harris a avut relaţii cu modelul Anne Vyalitsyna, cântăreţele Ellie Goulding şi Rita Ora şi modelul Aarika Wolf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici