Thomas Anders, fost solist Modern Talking: Fani din Estul Europei mi-au spus că le-am schimbat viaţa cu muzica noastră

Fostul solist al Modern Talking, Thomas Anders, spune că a fost impresionat de impactul muzicii trupei în Estul Europei înainte de 1989, spunând că, ulterior căderii comunismului, mulţi fani i-au transmis să le-a schimbat viaţa.

1193 afișări
Imaginea articolului Thomas Anders, fost solist Modern Talking: Fani din Estul Europei mi-au spus că le-am schimbat viaţa cu muzica noastră

Thomas Anders

Thomas Anders a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că a avut noroc pentru această o şansă a istoriei care i-a fost oferită, respectiv aceea de a cânta pentru oameni.

"Pe atunci (înainte de 1989 – n.r.), nu ştiam ce impact are muzica noastră, eram faimoşi, vindeam multe discuri. Dar, în urmă cu 15 ani, când am început să concertăm în Estul Europei, au venit oameni să-mi spună <mi-aţi schimbat viaţa, cu muzica voastră am început o nouă viaţă>. Nu am ştiut că i-am atins atât de tare pe spectatori, a fost puternică muzica noastră pentru ei. Chiar dacă acum îmbătrânesc, mă scufund în acel sentiment despre ce lucruri pozitive am putut face pentru oameni, despre ce a făcut muzica noastră pentru ei, a fost neaşteptat. Am avut noroc pentru această o şansă a istoriei, să pot cânta pentru oameni, şi am amintiri plăcute despre aceasta”, a spus Anders.

Thomas Anders şi Modern Talking Band vor susţine, marţi seară, de la ora 20.00, un concert în Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Formaţia Modern Talking, formată din Thomas Anders şi Dieter Bohlen, a fost înfiinţată în anul 1983 în Germania, iar în 1987 cei doi s-au despărţit, dar s-au reunit în 1998 şi au cântat împreună până în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici