Tom Cruise a confirmat că va juca în al şaselea film din seria "Misiune: Imposibilă"

Actorul american Tom Cruise a confirmat că va interpreta încă o dată rolul spionului Ethan Hunt, în al şaselea film din seria "Misiune: Imposibilă", şi a lăsat să se înţeleagă că filmările pentru această peliculă vor debuta în vara anului viitor, informează variety.com.

410 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a confirmat că va juca în al şaselea film din seria "Misiune: Imposibilă"

Tom Cruise (Foto: AFP)

Tom Cruise a făcut acest anunţ în ediţia de marţi seară a emisiunii "The Daily Show", în timpul căreia a promovat cel mai recent film din această franciză, intitulat "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible - Rogue Nation", care va avea premiera pe marile ecrane din România pe 31 iulie.

"Am început să lucrăm la el. Vom începe filmările cel mai probabil în vara viitoare", a dezvăluit starul hollywoodian în faţa prezentatorului emisiunii, Jon Stewart.

Precedentele filme din franciza "Misiune: Imposibilă" au fost separate între ele de intervale de timp de cel puţin patru ani. Primul film a fost lansat în 1996, iar următoarele în 2000, 2006 şi 2011.

Precedentele filme din franciza cinematografică "Misiune: Imposibilă" au generat încasări totale de peste 2 miliarde de dolari. Filmul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă", care a avut un buget de producţie de 150 de milioane de dolari, va fi lansat în acest weekend în 40 de ţări.

Tom Cruise este şi producător al peliculei, alături de J. J. Abrams, Bryan Burk şi David Ellison. Filmul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă" este regizat de Christopher McQuarrie pe baza unui scenariu scris de el însuşi în colaborare cu Drew Pearce.

Foto: Tom Cruise / Mediafax Foto

Precedentele filme din serie au fost regizate de Brian De Palma, John Woo, J.J. Abrams şi Brad Bird.

Tom Cruise, în vârstă de 53 de ani, filmează în prezent pentru un thriller inspirat din universul traficului de droguri, intitulat "Mena", regizat de Doug Liman. În aceeaşi emisiune de televiziune, starul american a spus că a discutat despre posibilitatea realizării unei continuări a filmului "Edge of Tomorrow" cu McQuarrie şi Liman, scenaristul respectiv regizorul acestui film SF.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Anul trecut, în iunie, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici