Twitter, dat în judecată pentru că nu şi-a îndeplinit promisiunile privind creşterea numărului de utilizatori

Compania americană Twitter a fost acţionată în judecată de unul dintre acţionari, care pretinde că reţeaua socială şi-a indus în eroare investitorii în anul 2014 atunci când le-a promis că va ajunge la mai mult de 500 de milioane de utilizatori pe termen „mediu”, scrie Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

889 afișări
Imaginea articolului Twitter, dat în judecată pentru că nu şi-a îndeplinit promisiunile privind creşterea numărului de utilizatori

Twitter, dat în judecată pentru că nu şi-a îndeplinit promisiunile privind creşterea numărului de utilizatori

În acţiunea demarată în faţa unei instanţe din San Francisco acţionarul Doris Shenwick susţine că a fost indusă în eroare de şefii Twitter în 2014, atunci când ei au susţinut că reţeaua socială va atinge 550 de milioane de utilizatori pe termen mediu şi un miliard de utilizatori pe termen lung, potrivit Ziarul Financiar.

Compania nu a reuşit să-şi atingă ţintele şi a admis că nu avea date pe baza cărora să facă asemenea estimări, arată plângerea depusă de Shenwick. La jumătatea acestui an Twitter avea 313 milioane de utilizatori activi, conform datelor oficiale publicate de reţeaua socială.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici