Viralul lui Banu: Barbie cu sânge-n instalaţie! - VIDEO

Aţi auzit de Leo Moraccchioli? Dacă aveţi o melodie care nu vă place sau enervează la culme, atunci Leo Moraccchioli vă salvează. El transformă orice ”jenă” în cover-uri metal.

377 afișări
Imaginea articolului Viralul lui Banu: Barbie cu sânge-n instalaţie! - VIDEO

Viralul lui Banu: Barbie cu sânge-n instalaţie! - VIDEO

Zi o piesă care NU-ţi place! Nu contează. Una care te enervează. Ceva ce nu asculţi cu inima deschisă şi geamurile date jos. Justin Bieber? Perfect! Asta face un băiat talentat. Şi nu e român. E Leo Moraccchioli şi niciodată nu i-am reţinut numele. Deja nu-l mai ştiu. Pe nume. Prenumele mă ajută la search pe youtube.

Băiatul are un canal pe youtube şi pune acolo cover-uri metal pentru piese pop şi chiar mai lame de atât (dacă există). Rachel Weisz i-a spus lui Hervey Keitel în filmul Youth al lui Sorrentino: E o nenorocită, face cea mai murdară meserie din lume … cântă pop?!? (a întrebat-o Keitel). Frog Leap Studios e canalul lui … Mă..ro…Mo…racchioli.

Are 950 de mii de abonaţi şi are probabil peste o sută de reinterpretări ale unor piese că Gangnam Style, Macarena, Call Me Baby (Britney Spears), Barbie Girl (Aqua) şi alte bălării. Alte bălării pe care Leo le-a transformat în mistocarii (în sensul pozitiv). Sună bine, rock, metal şi-ţi vine să dai din cap pe ele. Iată o metodă prin care poţi să duci muzică low la nivel heavy, adică bună. Leo cântă la chitară. Leo cântă la bas. Leo cântă la tobe. Leo se filmează. Leo este peste tot.

Omul e talent cap-coadă, imagine şi sunet, interpretare şi improvizaţie, regizor şi instrumentist, creier de artist. Radical cum e, Leo a preluat şi piese rockish pe care le-a bubuit în metal sau le-a softat în acustic. Mişto, de văzut, de ascultat cu volumul tare, la orice discotecă de la sat, oraş sau mare (ca să mai înveţi lumea muzică, pe limba ei ).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici