Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, marţi, la ora 12.00

Preşedintele Traian Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, marţi, la ora 12.00, temele de discuţie propuse fiind informarea cu privire la concluziile Consiliului European, perspectivele relaţiei cu FMI şi perspectivele aderării la spaţiul Schengen.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, marţi, la ora 12.00

Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, marţi, la ora 12.00 (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Şeful statului a făcut acest anunţ vineri, la Bruxelles, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul participării la Consiliul European de toamnă.

El a precizat că propune trei teme de discuţie. În primul rând, este vorba despre o informare cu privire la concluziile Consiliului European, care, în opinia sa, ar trebui să schimbe comportamentul tuturor partidelor parlamentare, dacă acestea vor să aibă "un aer cât de cât european".

Un alt subiect propus de şeful statului pentru consultări vizează perspectiva relaţiei cu FMI, "în lumina concluziilor Consiliului European".

Preşedintele Băsescu a precizat că mai propune ca temă de discuţii perspectiva aderării României la spaţiul Schengen şi corelarea acesteia cu MCV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici