Bugetele MAI, STS, SPP şi ORNISS, avizate de comisiile parlamentare de apărare

Comisiile parlamentare reunite de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională au avizat favorabil, marţi, bugetul Ministerul Afacerilor Interne, în forma propusă de Guvern.

128 afișări
Imaginea articolului Bugetele MAI, STS, SPP şi ORNISS, avizate de comisiile parlamentare de apărare

Bugetele MAI, STS, SPP şi ORNISS, avizate de comisiile parlamentare de apărare (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Bugetul MAI, în sumă de 8.829.361 mii lei, a fost aprobat cu 25 de voturi "pentru" şi unul "împotrivă". Votul împotrivă a fost dat de deputatul PNL Mihăiţă Calimente.

Tot marţi, comisiile de apărare au avizat favorabil, cu unanimitate de voturi, bugetele Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (250.057 mii lei), Serviciului de Protecţie şi Pază (148.795 mii lei) şi Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (8.373 mii lei).

Proiectul de buget urmează să intre în dezbaterea comisiilor de buget-finanţe pentru întocmirea raportului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici