Consilieri ai lui Iohannis, la Palatul Cotroceni, în pregătirea preluării mandatului - surse

Consilieri ai lui Klaus Iohannis s-au aflat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale despre modul de organizare şi funcţionare a instituţiei, în pregătirea preluării, de către Klaus Iohannis, a mandatul de preşedinte.

4693 afișări
Imaginea articolului Consilieri ai lui Iohannis, la Palatul Cotroceni, în pregătirea preluării mandatului - surse

Klaus Iohannis (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

Potrivit unor surse liberale, printre cei care au participat la întâlnirea cu actuali consilieri prezidenţiali s-au aflat Dan Mihalache, George Scutaru, Andrei Muraru şi Cosmin Marinescu.

Aceştia au discutat despre modul de organizare şi funcţionare a Administraţiei Prezidenţiale, în pregătirea preluării, de către Klaus Iohannis, a mandatului de preşedinte al României, pe 22 decembrie.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în cadrul ceremoniei de la Curtea Constituţională pentru validarea alegerii lui Klaus Iohannis, că îi va transfera noului preşedinte ales, în această perioadă de tranziţie, până în 21 decembrie, când expiră mandatul său, toate dosarele importante, acelaşi lucru urmând să îl facă şi consilierii săi.

”Sigur, nu va fi uşor mandatul dumneavoastră, domnule preşedinte ales, vă voi transfera tot ceea ce ştiu, aşa cum am stabilit, într-o perioadă de tranziţie, care începe astăzi”, i-a transmis Traian Băsescu lui Klaus Iohannis cu această ocazie.

”Eu însumi voi transfera dosarele importante către domnul preşedinte Klaus Iohannis”, a mai afirmat Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici